Hvem har ikke hørt om Niklas efterhånden? Manden som besidder Top Swag, og bestemt ikke lytter til sine veninder. Han har allerede masser af liveshows bag sig, bl.a. i selskab med Young og selveste L.O.C, og nu er turen kommet til Roskilde!

“EP1” er titlen på Niklas’ debut-EP, og selvom den kun indeholder 5 numre, er der en god chance for, at du har hørt dem alle sammen. Han indtog YouTube med nummeret “Ingen Dikkedarer“, som pt. tæller over 4 mio. views, og  numre som “Chiller Når Du Flexer“, “Ikke Mer Mig (Niklas F*** Dig)“, “Veninder” og “Top Swag” sænkede ikke ligefrem farten på succesen.

Det er ret imponerende gjort af en mand, som ikke mange ved hvem er eller hvordan ser ud. Niklas holder sig nemlig anonym, og viser sig kun til sine koncerter, hvor han ikke er sky for at sætte gang i en fest. Han har ramt noget som bare fungerer, og det smitter af på den vilde stemning til koncerterne, som du også kan opleve til september/oktober, når Niklas tager på “The Baws Tour” rundt i landet.

Man kan altså se frem til mere end en Danbo-figur på scenen, når Niklas indtager Mary’s i Roskilde, lørdag d. 21. april!

Ses vi?