5 danske artister vi slet ikke kan få nok af lige nu

0

Heimdals Sidste Vogter
Kidds seneste projekt har skabt meget røre i medierne, og er endelig kulmineret med EP’en Heimdals Port, som indeholder 7 skæringer på en virkelig interessant lyd. Bag produktionen finder man producerduoen Orbit Crew (Carl Barsk & Mathias Lion) samt Hukaos’ Tais og Emil Istid, og det er fantastisk at høre Nicholas prøve noget nyt af. Vi er vilde med det.

Sukker Lyn
Rapperen Sukker Lyn har med hans seneste album Lazarus skabt et soundtrack til redaktionen. Dybt undervurderet efter min personlige mening. Når nu Sukker og hans manager er midt i en retssag, som I sikkert har læst overalt, kan man passende give albummet en lytter, og forstå hvorfor man ikke skal grine af en lille dansk fisk, der er oppe imod det store farlige USA.

Yungest
Yungest er denne uges lytter, og har kort sagt skubbet os alle bagover med hendes engelsksprogede New York’er vibes. Hun har noget originalt og nyskabende over sig – der er simpelthen ikke andet at sige. Hendes SoundCloud er muligvis rygende lige nu pga. os.

Lydmor
Redaktionen har altid haft en svaghed for Lydmor, og hun er lige nu aktuel med det fantastiske album Y. Inderlighed, elektronisk nirvana og en vokal der sætter sig i hjertet, er blandt de ting hvad man får fra Lydmor. Det er en gave vi med glæde modtager.

ANYA
ANYA kender mange nok fra nummeret “Need To Know”. Hun har en direkte vanedannende vokal, som har en mængde af kant, der gør hende til en af de mest spændende kvindelige danske artister lige nu. Det er elektronisk R&B når det er bedst, og vi spår hende en fantastisk karriere – som allerede er startet.

Del.

Kommentarer er slået fra.