5 danske upcoming navne Roskilde Festival bør booke

0

Moses: “Andreas”

Sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau udgør sammen duoen Moses: “Andreas”, som byder på et elektronisk univers af R&B pop, hvor Andreas’ intense vokal og jordnære tekster, er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus’ hyperintelligente produktioner.

Drengene har haft stor succes med deres bemærkelsesværdige lydbillede, og EP’erne Tryghed Er Støj fra 2015 og Bærer Vi Hinanden fra 2016 har fået stor opmærksomhed fra både anmeldere og lyttere. Duoen har bl.a. arbejdet sammen med Shaka Loveless, Ericka Jane, Xander og senest Jooks på nummeret “Morgenfrost”.

Saint Best

Den københavnerbaserede kvartet Saint Best har fået danskerne op af stolene med deres energiske synth-pop, hvor man både finder tropiske og elektroniske elementer. En brand, som blev enden på gruppens øvelokale og instrumenter, blev også en ny begyndelse for Saint Best, som valgte at skifte instrumenterne ud med synthesizere og samplere. Målet er at levere dansabel electro-pop med inspiration fra Nu Disco og New Wave.

Gruppen har spillet på Roskilde Festival tidligere, hvor SoundCloud-profilen kun bød på 2 demonumre. Dog er lyden og bandnavnet siden ændret, og drengenes nyfundne energi og enorme potentiale, ville vi gerne se på Roskilde Festival.

Blondage

Esben Andersens soloprojekt Rangleklods blev forrige år udvidet med Pernille Smith-Sivertsen, og siden har det ellers mørke og elektroniske lydbillede fået mere eksplosive og legesyge tendenser. Med navneskiftet til Blondage blev målet, at levere elektroniske popsange med kant.

Deres selvbetitlede debut-EP landede i september i år, og fik meget ros fra anmelderne. Lydbilledet tages fortsat til nye højder, og ligesom vi så Rangleklods på Roskilde Festival, ser vi også meget gerne den fornyede duo Blondage derude.

NODE

Danmark har fået en ny R&B-crooner i form af NODE, som med udspillene “Alene”, “Indre by” og titelnummeret til den danske kortfilm “Blot et minde”, hurtigt fik slået sig fast på den danske musikscene.

Lige nu hitter den danske sanger med nummeret “Zebah”, som gæstes af barndomsvennen Gilli. NODE har fat i en meget aktuel lyd, og ville uden tvivl kunne starte en fest på Roskilde.

Skinny Skinz

Skinny Skinz er blandt de bedste engelsksprogede rappere i Danmark – og så gør han det tilmed på britisk. Den unge rapper er både kendt for hans knivskarpe flow og ærlige tekster, imens hans ofte trapklingende numre sætter streg under potentialet.

Han har netop vundet rapkonkurrencen RapKings og Roskilde Festival ville bestemt ikke fortryde, at booke den talentfulde rapper til sommer.

Del.

Kommentarer er slået fra.