Ærlig, humoristisk, alvorlig, nådesløs skildring af hele Danmarks KIDD

0

KIDD LIFE er en bundærlig fortælling om Nicholas og hele hans holds turbosucces på den danske musikscene, med både op – og nedture.

Filmen har mange styrker, og er i sig selv ekstremt godt sat sammen af instruktør Andreas Johnsen. Det er utrolig spændende at følge Nicholas’ tanker, som nok vil overraske de fleste. For selvom figuren Kidd er en energisk, højtråbende og selvdestruktiv maskine, findes der et eftertænksomt, følsomt og ikke mindst intelligent menneske inde bagved.

Der er uden tvivl lagt vægt på, at få hele forløbet med, men faktisk sidder man bagefter, og ønsker sig endnu mere film fra de tidlige Cheff-dage. Det er nemlig her, at magien sker. Alt er nyt og spontant, og København får helt nyt liv med vanvittige liveshows og stormvejr i undergrunden.

kiddlife_big

Besøget hos Clement er på mange måder et omdrejningspunkt, ligesom filmen er bygget op af to meget forskellige dele. Vi følger Kidds hurtigt voksende succes, imens den uundgåelige nedtur også skildres råt og usødet. Hvorfor siger jeg uundgåelige? Skulle man vælge et nøgleord for den her film, så skulle det i sandhed være tempo. Det gik alt for stærkt, og hvem ville ikke blive opslugt af en så stor mængde opmærksomhed fra højre og venstre?

Men de lidt mørkere dage af karrieren får også den ægte Nicholas frem i lyset, og han er mildest talt alt andet end talentløs. Dagevis med druk, stoffer og damer får ikke denne mand ned fra scenen, og man opdager virkelig hvor mange ressourcer han indeholder.

Filmen kommer ind på livet af én, og om man er fan eller ej, er den absolut værd at se. Den tegner også en streg i sandet, og åbner op for fremtiden. Nicholas er et naturtalent på sin egen måde, og det bliver spændende at se, hvad han driver det til i fremtiden.

Del.

Kommentarer er slået fra.