Ærlig og ørehængende pop fra Maria Sejer

0

Bag ærlige tekster, finder man ofte en fantastisk musiker, og dette er netop tilfældet med danske Maria Sejer, som er aktuel med førstesinglen “Jeg Er”.

Skulle man være gået forbi nummeret “Jeg Er”, så er det bare med at komme ind og lytte. Det er pop som er svær at sige nej til, og den talentfulde sangerinde arbejder lige nu på debutalbummet, som eftersigende skulle lande i starten af efteråret.

2013 bød på en kontrakt med Copenhagen Records, og yours truly blev især blæst omkuld af den akustiske version af førstesinglen, som på alle leder og kanter afslører en spirende dansk musiker i stor udvikling. Marias lyd er enkel og utrolig dejlig at lytte til, og udover hendes smukke vokal, gemmer der sig nogle fantastiske melodier i musikken.

Bag produktionen af den nye plade finder man en yderst dygtig mand, nemlig Lasse Lyngbo, som bl.a. har produceret for navne som Freja Loeb, Vinnie Who og White Pony. Kontakten imellem de to opstod da Maria sendte et par demo-numre afsted til Lasse, hvorefter interessen om et samarbejde hurtigt så dagens lys.

Maria Sejer kan opleves i Vega d. 30. Januar, hvor hun varmer op for Veronica Maggio.

Lyt til førstesinglen “Jeg Er” herunder, og nyd videoen som Maria selv har klippet sammen.

Del.

Kommentarer er slået fra.