Ærlige og personlige sange fra Esben Svane

0

Du kender måske Esben Svane fra bands som Didium, Den Fjerde Væg og A Friend In London. Nu prøver han kræfter som soloartist, og resultatet taler i den grad for sig selv.

Sikke en stemme!“. Det var præcis den tanke jeg sad med da jeg hørte Esbens musik, som er centreret omkring et både ærligt og personligt tekstunivers. Man føler nærmest man kender Esben efter at have hørt teksterne igennem hans fantastiske vokal, som slynger sig om de gode og ørehængende melodier.

Jeg bruger tit sange til at få sagt nogle ting til mig selv. Jeg ser mig for det meste som to personer, der har forskellige karaktertræk, som er i konflikt med hinanden og diskuterer hele tiden. Jeg synger mange gange i ‘you’-form, så jeg kan få sagt de her sandheder til mig selv. Indre konflikt har der været nok af.“, lyder det fra Esben.

Jeg synes det er flot og modigt at kunne bevæge sig igennem musik på en nærmest terapeutisk måde, og derfor må man bestemt ikke snyde sig selv for Esbens lyd, da det kort sagt er en dejlig oplevelse at lytte til ham.

Debut-EP’en Always Travel Never Arrive fik stor ros med på vejen, og d. 14. februar udkommer hans 2. EP The Sudden Stop.

Følg Esben Svane på Facebook og hør nummeret “The Sudden Stop” fra den kommende EP herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere