Anja Kickbusch sætter ord på de store følelser

0

how to start dating someone Visse sangerinder har en stemme, som har sin charme i både det stærke og sårbare lydbillede. Her er Anja Kickbusch et glimrende eksempel.

a knockout post

http://coredumping.com/malyk/11620 Den danske sanger og sangskriver ligger nemlig inde med en fantastisk vokal, som er i centrum i hendes både mørke, ekspressive og ikke mindst eksperimenterende univers.

site de rencontre adolescent en cote d'ivoire Musikken har især sin styrke i det stemningsfulde hjørne, og man kan nærmest se Anja for sig på en mørk scene, kun oplyst af en enkelt lyskegle oppefra. På debutalbummet Don’t Pretend bliver der sat ord på de helt store følelser, og man får fornemmelsen af en legesyg kreativitet, som blot venter på at springe frem.

http://www.hawkerucc.org/monaxinja/5433 Numrene og melodierne er nemlig utrolig alsidige, og svinger i både tempo og stemning, imens de stadig bevarer Anjas personlige og lidt skæve stil.

http://sckr.de/?farfarem=selbstbewusstsein-st%C3%A4rken-flirten&457=43 Der er elementer fra både rock, folk, indie, jazz og sågar en smule country, og selvom det lyder som en forvirrende blanding af stilarter, har det en dejlig charme, som gør det til en oplevelse at lytte til hende.

site rencontre pour plus de 50 ans Debutalbummet Don’t Pretend kan både købes via Gateway Music og høres på Spotify. Herunder kan du nyde nummeret “My Own Lie”.

click to find out more Følg desuden Anja Kickbusch på Facebook.

http://anchorot.com/?marmetr=brindamour-site-de-rencontre&f32=d4

http://faithsmedicalservices.com/maljavkos/2552

Del.

Kommentarer er slået fra.