ANYA og ELOQ går sammen på nummeret “Cash Flow”

0

At sætte en producer som ELOQ og en sangerinde som ANYA sammen, er intet mindre end en genistreg.

Singlen “Cash Flow” er resultatet af en udfordring som Pepsi Max stillede de to spirende artister, som en del af deres Pepsi Max Challenge kampagne, der fokuserer på dét at udfordre sig selv og sine omgivelser. På blot 48 timer skulle ANYA og ELOQ have et nummer klar. Udfordringen blev taget imod med kyshånd, og i en hytte i skoven skete der magi.

Den her challenge kom på det perfekte tidspunkt for mig. Jeg udgav for nyligt min nye EP og jeg prøver at finde ud af hvor jeg vil hen med min musik og hvilken lyd som fungerer for mig; ELOQ har været en kæmpe inspiration i forhold til dette. Hans ubekymrede stil har virkelig inspireret mig til at udfordre mig selv og prøve ikke at tænke for meget over andre ting og simpelthen gøre det jeg tror på – og det jeg synes er fedt.”, siger ANYA.

Det er altafgørende for ELOQ at være i stand til konstant at udfordre sig selv. ”Hvis jeg ikke udfordrer mig selv, ville jeg sidde fast i gamle vaner hvilket ville være altødelæggende for min kreativitet.”, siger han. ”Det at kunne dele min musik med andre er det vigtigste for mig. Dét at se folk smile og danse til min musik er det allerbedste ved det her job.”.

Begge artister har opnået stor succes, både i Danmark og i udlandet, og de er et interessant par at sætte sammen rent musikalsk. ANYAs halvsoulede og unikt klingende vokal går godt i spænd med ELOQs ofte eksperimenterende og synthtunge produktioner.

Hør nummeret og nyd den flotte musikvideo herover, optaget og instrueret af Rasmus Rørbæk.

Se desuden et kort interview med ANYA og ELOQ omkring projektet herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.