Årets Steppeulv i aften!

0

Foreningen af Danske Musikkritikere har siden 2003 uddelt Steppeulven, og i aften løber arrangementet af stablen, hvor især Malk De Kojn er favoritter til Steppeulv-priserne.

Hele 8 nomineringer er det blevet til for Malk De Kojn, og på listen over nominerede finder vi bl.a. også Ulige Numre, Per Vers, Steen Jørgensen (Sort Sol), Mikael Simpson og Rune Rask.

Steppeulven fokuserer på musikken, og derfor er pladsen på hitlisten eller antal afspilninger i radioen ikke det vigtigste. Både etablerede og upcoming kunstnere er repræsenteret i aften, og dét er netop det fede ved arrangementet.

Foreningen af Danske Musikkritikere har i år indledt et samarbejde med Bremen Teater, og på scenen kan du bl.a. opleve Per Vers, Ulige Numre og Michael Møller. Derudover har Steppeulven med deres nye hovedsponsor Royal Beer, også et band fra bryggeriets “Tak Rock”-kampagne på programmet.

Royal Beer har mange jern i ilden når det kommer til vækstlaget indenfor dansk musik, og du finder dem bl.a. også som sponsor for Bands Of Tomorrow og Live Live Festival.

Kritikerprisen bliver som sagt uddelt i aften, og det skal blive spændende at se, hvem der løber med priserne. Et begrænset antal billetter bliver solgt, og du kan stadig nå at sikre dig en plads på Bremen via Billetlugen.

Del.

Skriv en kommentar