Billow leverer håndspillet soul/hiphop med en funky attitude

0

find here En gang imellem falder man over den slags musik, som skubber én tilbage i sædet. Når Billows førstesingle “Mental Picture” bliver sat på, bliver man pludselig klar over hvor fantastisk den danske musikscene er.

more information

echte partnersuche Bag det danske soul/hiphop-band Billow finder vi frontmanden Bashir Billow, som må siges at ligge inde med et overbevisende talent for engelsksproget rap.

std dating sites australia Med inspiration fra kunstnere som bl.a. The Roots, Mos Def og Lauryn Hill, præsenterer Billow den danske musikscene for noget, som man ikke ligefrem hører hver dag herhjemme. Musikken har en funky attitude med masser af rytme, ørehængende melodier og en super lækker kombination af lyrik og flow.

http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/3739 Førstesinglen “Mental Picture” er et vanvittigt godt første udspil fra gruppen, og deres lyd skal nok få opmærksomhed, både i vores lille land, men absolut også i udlandet. Der er virkelig tale om nogle dygtige musikere, og de fortjener en seriøs lytter.

http://campus-logistique.crihan.fr/mefistofert/3746 Hør førstesinglen “Mental Picture” herunder, og læg desuden mærke til den super fede video.

Find Out More Fang Billow på Facebook.

rencontre aire de repos a62

rencontre lanaudiere

find out

Del.

Kommentarer er slået fra.