Blondage laver opråb til materialismen på ‘BOSS’

0

source link Tidligere i år så vi singlen “Stoned” fra danske Blondage, og nu er duoen klar med opfølgeren “BOSS”.

http://adetacher.com/misroe/jisdr/2809

http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=www-anyoption-it&fee=0c Blondage har haft en forrygende start på 2017. Førstesinglen “Stoned” fik både dansk og international opmærksomhed, og den nye pophymne ‘BOSS’ lader til at fortsætte succesen med fængslende vokaler fra både Esben og Pernille.

enter site Om ‘BOSS’ fortæller Blondage:

site de rencontre amoureux gratuitMens vi skrev “BOSS”, så vi en dokumentar om super rige mennesker, der ejer flere yachts, privatfly, enorme palæer og som lever i en boble, fuldstændigt isoleret fra virkeligheden. Hvorfor idealiserer vi så ekstremt et overforbrug, når så mange ingenting har? Det virker absurd. Ægte glæde kommer gennem nærvær og relationer – ikke luksus.

here Nummeret har bestemt noget på hjertet og kombinerer på elegant vis deres skarpe vokaler med en legesyg, mangefacetteret produktion.

watch… vi spillede sangen live til SPOT, kun fire dage efter vi havde skrevet den, og reaktionen fra publikum var overvældende. Den kommer ud en måned, efter vi færdiggjorde den, og den føles mere levende for os, end nogen anden sang vi har udgivet”, fortsætter Blondage.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=mit-bin%C3%A4ren-optionen-geld-verdienen-erfahrungen&f2f=a1 Lyt til ‘BOSS’ herunder og på de gængse tjenester HER.

http://feelgoodbiochem.com/?milforw=site-de-rencontre-gmail&535=93

Del.

watch Kommentarer er slået fra.