Boho Dancer samler ind til musikvideo

0

Crowdfunding er et populært fænomen i øjeblikket, og med særdeles god grund. Det er nemlig en fantastisk måde for de nye artister, at samle midler ind til musikken, og nu er Boho Dancer klar med deres egen kampagne.

Den danske trio serverer alternativ folk med elementer fra indie-genren, og har en fantastisk evne til at skabe musik med et storladent udtryk, som udfolder sig smukt og gennemført.

Målet med den nye crowdfunding kampagne er at samle 4.000 kr ind til at lave en musikvideo til nummeret “Like Rain”, som er en duo mellem bandet og Kasper Kaae (CODY).

En særlig spændende detalje ved projektet finder man i instruktøren bag videoen, som er Benjamin Lee Nordsø, der bl.a. har instrueret When Saints Go Machine’s video til sangen “Kelly“. Han har samlet et hold af folk, som bl.a. vil hjælpe med styling, kameraføring fra helikopter, animationer og meget andet.

Jeg vil personligt anbefale alle der har lyst, til at hjælpe med at nå målet. En musikvideo er en fantastisk måde at præsentere et nummer igennem, og det lyder til, at denne her kunne gå hen og blive noget specielt.

Crowdfunding projektet kan ses på Booomerang, og kender man ikke Boho Dancer, kan de opleves i en live-udgave af nummeret “Good Vibrations” herunder, hvor instruktør Benjamin Lee Nordsø ligeledes har været inde over videoen.

Lyt desuden endnu mere til Boho Dancer på deres artist-profil.

Del.

Kommentarer er slået fra.