BROER udgiver 30 minutter lang visuel EP

0

Brødreprojektet BROER består af rapperen Carlos Demsitz, bedre kendt som Mund De Carlo, og hans bror Aleksander. Sammen har de udforsket deres forhold og historie, og nu er musikken også blevet visuel.

EP’en BROER er en skildring af brødrenes opvækst og en fortælling om at bygge broer mellem forskelligheder. Musikken bevæger sig i det kunstneriske hjørne, og man er ikke i tvivl om de følelser og tanker, som ligger bag projektet.

Nu har musikken fået en spektakulær billedside, i form af den netop udgivne 30 minutter lange visuelle EP, som giver lytterne mulighed for at komme endnu tættere på BROERs univers. Den kolde, dystre og melankolske stemning gør, at man forsvinder ind i det meget gennemførte lydbillede, og den visuelle del gør kun rejsen mere spændende.

Over det sidste år har vi skrevet, indspillet, produceret, filmet og færdiggjort udgivelsen i samarbejde med et hold af gode venner og kreative folk, der lyttede til vores historie og dedikerede sig til projektet.“, fortæller Carlos og Aleksander.

Se den visuelle EP her:

Del.

Kommentarer er slået fra.