ColorKaleido debuterer med enkle og storslåede melodier

0

ColorKaleidos selvbetitlede debut-EP emmer af glad energi, fængende melodier og et imponerende samarbejde.

Den københavnske duo kan i sandhed noget sammen, og man fornemmer et utrolig godt samarbejde mellem Christine og Kim, som begge leverer fornemt henover de 5 numre.

Christines knivskarpe vokal er i front hele vejen igennem, og det er især dejligt at høre hvor talentfuld en sangerinde hun er. Hun mestrer det glade og energiske, som man hører på “Clap Your Hands”, og kan samtidig tone ned i det afdæmpede og følelsesmæssige på “Winter”.

På kun 5 numre formår ColorKaleido at mætte lytteren med gode melodier, og det er her vi finder sjælen i denne skive – for hold da op hvor kan de to skabe gode sange. Et nummer som “Magic Mind” er direkte vanedannende, og selvom musikken er enkel, kan de i den grad også skabe store numre som snildt fylder hele lokalet.

ColorKaleido er et rigtig spændende projekt, som også viser et stort potentiale med denne debut. De kan uden tvivl drive det til endnu mere, og et fuldlængde album vil kunne åbne endnu mere op for disse to talenters kunnen.

I mellemtiden skal man glæde sig over denne hyldest til den alternative popgenre.

Se og hør nummeret “Like A Rainbow” fra EP’en herunder, og hop forbi iTunes, hvis du vil støtte med et køb af udgivelsen.

Del.

Kommentarer er slået fra.