Crone – “Lang Vej”

0

rencontre amis pour sortir Rapperen Crone er ude med første udspil fra den aktuelle EP Hudløs.

dating site about yourself examples

here Kort efter vi bragte en anmeldelse af den fremragende nye EP, er Crone nu klar med den første single fra udgivelsen, i form af nummeret “Lang Vej”. Har man fulgt Crone, også kendt som Philip, er man ikke i tvivl om udviklingen.

http://sumarplant.ro/franciye/2852 Jeg får lyst til at se tilbage på nummeret Facaden fra 2011, da kontrasten imellem det nye og det gamle, virkelig viser en udvikling. En udvikling som faktisk passer rigtig godt ind i 2014.

homme marié site de rencontre Vi er i en tid, hvor hits og radio-tid bestemmer din succes. Alligevel er der de kunstnere, som ikke lader sig slavisk styre af dén fremgangsmåde. Crone er én af dem.

http://web-impressions.net/fister/2710 “Lang Vej” handler netop om vejen til succes, og hvordan drømmen driver værket. På samme måde ser man en fremgang i både teknik og lyrik, som er smukt viklet ind i en følsomhed der kræver mod.

http://documentalqueridowatson.es/pizdyhov/3836 Lyt til nummeret her og nyd videoen, som sågar har et par citater fra Lytter.dk med i slutningen. Vi bukker og takker.

source Hele Hudløs EP’en kan høres på SoundCloud.

Del.