D2S gør det selv og tager på vintertour

0

http://careermastery.net.au/?pero=tastyli���������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� Det danske rapkollektiv D2S har i årevis udgivet spændende ting, og er efterhånden begyndt at finde en stil, som er yderst aktuel i det danske vækstlag.

http://bannholz.net/masjanja/8151

go D2S består af rapperne Definitionen og Crone, producer Casper Andersen, sangerinde Thea Blay og trommeslager Joachims Pors, og de større pladeselskaber har eftersigende vist interesse for flere af medlemmerne. Men i den bedste uafhængige stil, har D2S valgt at holde fast i fællesskabet, og bevæge sig fremad på egen hånd.

http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-katis-methode&00d=be Det har før vist sig sagtens at kunne lade sig gøre, og flere kollektiver gør det selvsamme i disse tider. Uafhængighedserklæringen skydes igang med en vintertour, og D2S kan opleves følgende steder henover de næste par måneder:

vtele rencontre http://inter-actions.fr/bilobrusuy/7207 08/11 Rust, København.
http://beerbourbonbacon.com/?niokis=free-no-creditcard-gay-dating-sites&712=07 21/11 Gimle, Roskilde.
follow 28/11 KB18, Kødbyen, København.
http://www.jandysbooks.com/?perdoluty=les-sites-de-rencontre-a-montreal&053=df 06/12 Idtrætsefterskolen Grønsund, Bogø.
get link 19/12 Ideal Bar, VEGA, København.

http://heartpearls.com/?mistyu=conocer-a-esa-mujer-corazon-valiente&e68=52 Crewet har desuden sammensat et tour-set, hvoraf det første nummer allerede er udgivet. Lyt til det herunder.

click here

Del.

Kommentarer er slået fra.