D2S ‘Kapitler Af Liv’

0

D2S er et dansk pladeselskab og rap-crew, bestående af Definitionen, Daniel MC, Project A, producer Casper Andersen og det nye skud Philip Crone. Mixtapet “Kapitler Af Liv” har været længe undervejs, og indeholder det bedste fra drengene.

Du får lidt af hvert på det nye 16-track lange mixtape, og både gamle og nye tracks er med. Alle rapperne viser god form, og man fornemmer uden tvivl en klar udvikling.

Specielt frontmanden Definitionen viser gode lyriske evner, og taget hans unge alder i betragtning, må man sige at han leverer imponerende godt. Især på tracks som “I Nat” og “Blive Her”, fornemmer man tydeligt talentet i den eftertænksomme unge mand.

Daniel MC spytter en god omgang offensiv, kliché-smadrende og ærlig rap, og man er nødt til at elske hans komiske tilgang til musikken, som man bl.a. kan opleve på tracket “Måneridder”, hvor Daniel nok formår at være den eneste danske rapper, der har nynnet sig igennem en intro.

Den 17-årige nytilkommer Crone er helt sikkert også værd at lægge mærke til. Han leverer dybe tekster og et eminent flow på sit eget track “Facaden”, og på sidste vers af “Kapitel 3”. Crone er snart klar med sit eget mixtape, og jeg spår helt sikkert, at han er på vej op.

Project A er på hjemmebane hele vejen igennem, især på et track som “Go’Dag”, hvor både lyrik og flow sidder lige i skabet. Læs også mærke til hans engelsksprogede track “Fucking Up The Beat”, som var hans bidrag til pladeselskabet Funk Volumes “Don’t Fu[$]k Up Our Beats” konkurrence.

Tracket “Gør Det Ordentligt” præsenterer os for rapperen Slyngel, der leverer et afdæmpet flow, som skiller sig lidt ud fra resten af drengene. Det er blot endnu et eksempel på, at den her skive leverer lidt af hvert.

En ting man især skal lægge mærke til ved mixtapet, er uden tvivl den gode produktion, og D2S’ egen producer Casper Andersen fortjener helt sikkert en god portion credit. Det giver altid lige dét ekstra, når man kan mærke at der ligger arbejde i produktionen.

Omend mixtapet måske er en smule rodet, så er det en pose af en masse forskellig musik, som Definitionen selv beskriver det, og den røde tråd i skiven er helt klart den udvikling man fornemmer igennem de 16 tracks. Det er både morsomt, dybt, afvekslende og bare god dansk rap!

Hør lidt om mixtapet herunder, og download det lige Her.

Del.

Skriv en kommentar