Danni Toma – Alle Her Er Lykkelige

0

http://parkbarnyc.com/?flomasr=site-de-rencontre-snapchat&9df=9e Danni Toma har begået en genistreg med hans seneste album Grå, og nu er musikvideoen klar til nummeret “Alle Her Er Lykkelige”.

christian speed dating in edmonton

go to site

http://hongrie-gourmande.com/frensis/1202

follow site Siger man, at Danni har skabt et værk der vil blive husket i mange år, så har man ikke sagt for meget. Grå er anderledes, stærkt, personligt og vigtigst af alt, en oplevelse. Man kommer helt tæt på Danni og hans udvikling, og der er især blevet lagt mærke til hans evner som tekstforfatter, hvilket har resulteret i en nominering til Steppeulven 2016 for “Årets Tekstforfatter”, ligesom albummet også er nomineret i kategorien “Årets Album”. Produceren bag albummet Noodle kan ligeledes findes under de nominerede til “Årets Producer”.

follow

site rencontre musulman gratuit non payant Den nye video har en dansende Danni Toma i fokus, og selvom Drake tror han ejer moderne dansetrin i musikvideoer, så er Danni vist villig til at tage kampen op.

http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/6308 Danni Toma og Noodle kan lige nu opleves sammen med Lord Siva på deres ILIVE Tour.

Del.

fm 2013 bug rencontrer votre staff Kommentarer er slået fra.