DDS gentager succesen til Distortion

0

top annonces 56 rencontres droz-distortion-web2

http://mariondentalgroup.com/?myur=site-de-rencontre-juifs-gratuits&c67=1f Distortion står for døren, og blandt scenerne, finder man for tredje år i træk den danske blog Droz Daily Steezin.

http://www.negocioseninternetrentables.com/flomance/4208

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/4686 I år er der mange spændende scener at tjekke ud til Distortion, og en af de mest omtalte i de her dage, tilhører DDS.

click DDS er blandt de mest respekterede blogs og online magasiner i Danmark, og foruden fokus på hiphop, har Droz også lavet et cypher-koncept i samarbejde med Schweppes, utallige interviews med prominente artister og personligheder, mixtapes samt arrangeret flere sample sales i København grundet den store interesse for mode og deres egen serie af DDS-tøj.

http://sumarplant.ro/franciye/2472 De sidste 2 år har DDS haft en scene til Distortion, hvor et hav af forskellige artister har været forbi og spille. Sidste år dukkede L.O.C op som special act, og i år kan man bl.a. forvente et udenlandsk surprise act til Distortion Block Party i indre by.

http://www.tsv-warthausen.de/prikotre/3472 Bag DDS finder man stifterne Danijel Drux og Damian Budny, og drengene afholder ikke eventet for pengenes skyld. Det kommer ud af ren og skær kærlighed til gaden og folket, som de selv udtaler.

http://crockeryindia.org/?viloperty=rencontre-mondiale-des-amis-de-la-2cv-2013&fc6=00 Eventet finder sted på http://thinkmaya.com/?biorer=site-de-rencontre-j%27adopte-un-homme&0ad=34 fredag d. 5/6 kl. 12.00-17.00 på Slotholmsgade (Børsen), og rygtet siger, at man skal sørge for at komme senest kl. 13, hvis man ikke vil gå glip af en vild overraskelse.

online hookup toronto Lineuppet ser sådan her ud:

http://peterboroughphotographicsociety.com/primeta/5075 ◊ LIVE ◊

citas en linea usa ♦ Gilli
♦ Xander
♦ Danni Toma
♦ Intensiv MC
♦ J-Mix & Cannibal Records

+ BIG SURPRISE ACTS

◊ DJ’S ◊

♦ DJ Abstract from Patta Soundsystem (NL)
♦ FABIAN MAZUR (DDS DJ)
♦ Pretty Surush (DDS FAM)
♦ Emil Boye (DDS FAM/RED)
♦ Youss (DJ SURVIVOR)

+ SURPRISE DJ

◊ HYPEMEN ◊

♦ MR. V.I. from Patta Soundsystem (NL)
♦ DRUX (DDS)

Det store arbejde som DDS lægger i eventet, er uden tvivl værd at støtte op om. Klik forbi eventet på Facebook.

Se her hvordan festen så ud sidste år.

Del.

Kommentarer er slået fra.