Deer Bear har fået fast grund under fødderne

0

Ikke fordi den århusianske duo har været svævende, men fordi Anne og Lars er aktuelle med singlen “Brainwaves” fra deres kommende nye EP.

Efter et flot debutalbum og en række supportjobs og koncerter, er Deer Bear nu klar med et nyt univers, som fortæller hvor duoen er henne musikalsk og mentalt.

Deer Bear har altid været gode til at dykke ned i nogle lag, såvel musikalsk som menneskeligt, og virkelig gøre det til en oplevelse at lytte til musikken. Udviklingen man fornemmer nu er absolut spændende, og man mærker tydeligt en kreativitet som blomstrer.

Melankolien er stadig et førende element i musikken, og man mærker den bestemt også i “Brainwaves”, som samtidig afslører et lidt anderledes lydbillede, hvor nerve og mod har fået plads ved roret.

Sangen kredser om at være underlagt sit sind, og være skydeskive for de hjernebølger et traume kan skabe. Om hvordan vi kan hjælpe hinanden, og måske endda være bølgebrydere for hinanden.

Det er imponerende at se hvor mange tanker der ligger bag musikken, og senere på foråret kommer den nye EP, som allerede nu virker ganske lovende.

Følg Deer Bear på Facebook og lyt til singlen “Brainwaves” på Spotify, eller støt med et køb på iTunes.

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere