Definitionen ‘Jeg Ved Det’

0

Den danske rapper Definitionen teamer op med et hav af dygtige producere, på dette interessante mixtape.

Mathias Andersen har trods sin unge alder, allerede fået en del opmærksomhed i det danske vækstlag, med sine ærlige og velskrevne tekster. Sammen med resten af D2S-crewet, som bl.a. tæller rapperen Crone og produceren Casper Andersen, er det både blevet til adskillige udgivne numre samt debutalbummet Sepia.

Lyrisk skuffer Mathias sjældent, og på dette mixtape er det da også her, at det unge talent skinner, henover de mange produktioner fra bl.a. Luxus Beats, Bwoy De Bhajan og holdets egen producer Casper Andersen.

Der hersker altid en fantastisk dybsindighed over Definitionens musik, og allerede fra det første nummer “Midt I Nåh-Tiden”, viser han hvordan en tekst skal strikkes sammen. Man føres elegant igennem hele pladen, og det er bl.a. dejligt at støde ind i den flotte kvindelige vokal fra sangerinden Thea på “Maskebal”.

Frem for alt er Definitionen virkelig vokset med rollen som dansk rapper, og han skiller sig på sin vis ud, med en stor og konstant udvikling. Han har aldrig være bange for at rappe skævt indover et beat, og samtidig få det til at fungere. Men på dette mixtape er det især rart at høre ham flyde med på de flotte produktioner, og gøre det tæt på umuligt at sidde stille med hovedet.

Et nummer som “Den Anden Side” står som en af undertegnedes favoritter, og det er umuligt ikke at blive rørt af det smukke nummer “Det Dræber Mig”.

Definitionen har her leveret et både interessant og alsidigt mixtape, som sagtens kunne ende med at give ham en velfortjent mængde opmærksomhed.

Nu er det os selv vi vil eje -Du bliver ikke en mand, hvis du tager skridt som en dreng.“, rundes slutnummeret “Diamanter I Støvet” af med.

Der bliver tænkt stort, og tak for det.

Del.

Kommentarer er slået fra.