Definitionen – Kun Mig / Hårdt Ind

0

Den purunge og fantastisk dygtige danske rapper Definitionen, er lige nu aktuel med ny musikvideo og EP.

Musikvideoen er faktisk en dobbelt én af slagsen, og er til numrene “Kun Mig” og “Hårdt Ind” fra hans nye EP Begyndelsen. Definitionen, med det borgerlige navn Mathias Andersen, har altid imponeret med både dybe og mørke tekster, og den spritnye EP er da også en euroriserende vej at tage i dansk rap.

Ligeså vel som værende en hyldest til en ny elektronisk bevægelse indenfor musikken, er “Begyndelsen” for Definitionen også symbol på en overgangsfase. Vejen fra uvidende barn til mere processerende teenager er bumpet, og denne EP/mixtape tager udgangspunkt netop i det umiddelbare efterskæl af denne fase. Det handler om at gå fra dreng til mand – at tage sig sammen – men samtidig indse, at man må leve med at elske og hade de sider, som ligger så dybt begravet i én, at de grundlæggende ikke forgår. Det er sex, stoffer, drenge, piger, kvinder og mænd.“, lyder det fra manden selv.

Netop det elektroniske aspekt mærker man tydeligt, og Definitionen, som altid har haft en skæv vinkel i hans numre og tilhørende produktioner, passer som fod i hose med elektroniske spærreballoner af kaos. Definitionen er en af den slags rappere, som er interessante at følge helt fra starten, da man tydeligt ser hans udvikling, nummer for nummer, udgivelse for udgivelse. Begyndelsen er et skridt i en overvejende ny retning, som både er modig og spændende.

Mathias har netop indgået samarbejde med det københavnske pladeselskab BLUNT Copenhagen, som Begyndelsen også er udgivet på.

I aften fredag d. 18/9 står den på release-party på Rust. Se den nye dobbelt-musikvideo herover, og hør desuden hele EP’en herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.