Det her er Tudsen, den er gammel og gusten!

0

http://crockeryindia.org/?viloperty=site-de-rencontre-pour-handicap%C3%A9-psychique&c91=91 Er I stødt på Tudsegammelt endnu? Hvis ikke, så kan de uden tvivl anbefales. De 5 medlemmer leverer god og klassisk hiphop, med rødder i jazz og elementer fra 90’erne.

exemple bonne annonce site de rencontre

dieudo en iran rencontre mahmoud ahmadinejad téhéran

rencontre homme a tahiti

http://brendamillerwriter.com/?cloket=radiocarbon-dating-half-life&33e=bb Hvordan kan instrumenter som tuba og kontrabas bruges i hiphop? Dét spørgsmål, har Tudsegammelt svaret på, og siden 2010 har drengene spillet flere propfyldte koncerter landet over, og bl.a. gæstet Roskilde Festivals skatescene.

https://www.naturalimagehair.com/pastyboyt/6994

enter Musikken hylder især 90’er hiphoppen, imens den er propfyldt med lyden af diverse instrumenter. En fed ting ved Tudsegammelt er, at de ikke laver hiphop, som forsøger at være mere end den er. Lyden er tro mod rødderne, hvilket man især mærker til gruppens koncerter, hvor stemningen afspejler drengenes respekt og pondus.

rencontres culturelles en pays chauvinois Det her er Tudsen, den er gammel og gusten, og leverer lyden som dansk rap har savnet. Se og hør tracket “RAPLAKBEATSBLÆS” herunder, og find drengene på Lytter.dk og Facebook.

Del.

http://armor-deck.net/edikpedik/3163 Kommentarer er slået fra.