Dig & Mig er på vej ud af skyggerne

0

gamer mädchen kennenlernen Det danske makkerpar Dig & Mig har fået en fantom-succes med nummeret “Skyggerne”, og med en pladekontrakt hos Universal, er debutalbummet “Sommervarmen” nu på gaden.

best dating site in vancouver bc

informative post Musikken er dejlig fri, og prøver ikke at være mere end den er. Den emmer af nostalgi, og bringer dig direkte tilbage til lejrskole-tiderne.

http://www.paperiandco.com/mikidis/2061 Senest har man kunnet opleve duoen på Roskilde Festivalen, hvor de spillede i et fyldt Pavilion Junior-telt. Koncerten er blevet rost flere steder, og den simple og energiske 80’er-pop lyd har taget danskerne med storm.

app kennenlernen umgebung Dig & Mig formår på en eller anden måde at være fornyende på en gammel måde, og 80’er-stemningen sidder lige i skabet. Ifølge bandet selv, var ambitionerne for projektet faktisk ikke specielt store, og musikken lavede de mest for sjov. Netop derfor har de deres helt egen charme, som smitter af på lytterne.

http://powerhandling.com/?vikys=india-online-free-dating-site&169=d7 Se og hør “Skyggerne” herunder, og find Dig & Mig på Facebook.

official site

http://serezin-du-rhone.fr/pifpaxys/870

partnersuche öhringen

http://antonpavlenko.com/?evioter=dating-guy-with-low-self-esteem&741=4c

Del.

Kommentarer er slået fra.