DPA’s sangskriverkonkurrence: Vinderen er fundet

0

For andet år i træk, har DPA, i samarbejde med Bands Of Tomorrow, udloddet en tur til USA for en upcoming sangskriver – og nu er vinderen fundet.

Det blev danske sanger og sangskriver Morten Fillipsen, som i de seneste år, har haft stor succes med soloprojektet In Memoirs. Et projekt man desuden også finder her på Lytter.dk.

Jury-medlem Mathilde Lunderskov udtaler om valget af Morten:

Valget er faldet på Morten Fillipsen, der udover en sublim vokal viser en alsidighed i sin sangskrivning, som vi i juryen er faldet for. Han har en gennemgående æstetik og lethed, som vi tror vil være et stærkt udgangspunkt for samarbejdet med de sangskrivere, han vil møde på turen til USA. Vi glæder os til at følge Morten og håber, at turen giver ham muligheder både som artist og sangskriver“, udtaler Mathilde Lunderskov.

Turen er i den grad en stor mulighed for et spirende talent som Morten, da den både indebærer muligheden for at netværke, samt en grundig introduktion til den amerikanske musikbranche i LA. Morten vil desuden også få muligheden for at skrive sange med garvede sangskrivere i Nashville.

Morten udtaler bl.a. selv:

Det er en helt fantastisk følelse, at der er nogen, der tror på én; at mærke at der er nogen, der rækker ud efter én – og det man kan. Musikbranchen er en svær størrelse, og det er svært som upcoming musiker i Danmark at få etableret sig. At DPA og Bands of Tomorrow åbner op for denne mulighed for networking og co-writing i USA gør, at jeg kan udvikle min sangskrivning og møde mennesker, som jeg ikke ellers ville have haft en chance for at møde“, udtaler Morten Fillipsen.

DPA har i en årrække sendt et hold danske sangskrivere til USA for at få styrket deres netværk, og idéen med at tage en ung og upcoming sangskriver med, er at støtte fremtidens musik og tekst. Morten bliver en del af et team med 8 danske sangskrivere fra DPA, og turen finder sted i uge 40+41, hvor vi bl.a. kan se frem til en dagbog af Morten, direkte fra USA.

Lytter.dk ønsker stort tillykke, og ser frem til at se, hvad det fører til.

Se et eksempel på, hvad det er Morten kan, lige her:

Del.

Kommentarer er slået fra.