Emilie Ramirez har stemmen, som ikke må gå ubemærket hen

0

rencontre en ligne gratuite hommes En bytur kan byde på lidt af hvert, især når man støder ind i et talent som Emilie Ramirez. Hun laver musik som er fyldt med indlevelse, og hendes stemme måler sig snildt med mange af de store navne.

you could try here

look at this site Emilie tilhører den del af undergrunden, som Lytter.dk elsker at fokusere på. Nemlig dem, der har dét. Men hvad er “dét” så? Ja, det er jo nemlig det fantastiske, da der ikke ligefrem er en opskrift.

http://oepib.org/?efiop=red-social-para-conocer-gente-de-todo-el-mundo&62f=bb I Emilies tilfælde kan man fornemme potentialet med det samme, og hun eksperimenterer med både hiphop, soul og R&B. Der er en fantastisk troværdighed over musikken, og især hendes tekster afslører et spirrende talent.

Continue Reading Som nævnt før, besidder Emilie en stemme i særklasse, som bestemt ikke må gå ubemærket hen. Den er som skabt til soul-stemningen, og især et nummer som “Street Lights” viser hvad den her pige kan.

http://diebrueder.ch/piskodral/7657 Der er en EP på vej med titlen “Music In My Veins”, og der er planer om et par videoer.

18ème rencontres de pediatrie pratique 2014 Lyt til Emilie Ramirez herunder:

click site

Del.