Energisk kreativitet fra Mother Lewinsky

0

navigate to this web-site Bag Mother Lewinsky finder man Søren Stensby, Marc Facchini-Madsen og Michael Vitus, og lydbilledet er bestemt en oplevelse værd.

is ronda dating travis brown

rencontre rdr fpi Der hersker en særpræget charme over musikken, som er med til at fuldende det storslåede helhedsindtryk. De pompøse og fængende poparrangementer har, med sine klassiske virkemidler, både spændende og kreative egenskaber.

opções binárias videos Trioens lyd kendetegnes især ved brugen af strygere, som kombineres formidabelt med de ørehængende elementer.

http://www.hawkerucc.org/monaxinja/4716 Forsanger Marc rencontre au maroc sur internet  Facchini-Madsen lever sig imponerende godt ind i musikken, med sin gennemtrængende vokal og indlevelsesrige talent. Det er faktisk en hel oplevelse at lytte til Mother Lewinsky.

http://boersenalltag.de/gsc_research_blog/ Med en flot debut-EP ude netop nu, har trioen allerede fået en del opmærksomhed, og kan bl.a. opleves på dette års SPOT Festival samt Roskilde Festival.

click for info Er man gået forbi Mother Lewinsky, så kan de bestemt anbefales, som endnu en perle i det danske vækstlag.

go to this web-site Følg Mother Lewinsky på Facebook og lyt til den selvbetitlede debut-EP herunder:

flirten im büro regeln

Del.

Kommentarer er slået fra.