Fjer vil gerne fortælle dig, at du er awesome

0

https://www.reunionsaveurs.com/viopes/1238 Den danske sangerinde, sangskriver og producer Fjer er klar med singlen “Awesome”, som handler om at bruge ordet om andet end TV-serier og burgere.

rencontre 70320

Simple hverdagsord kan nogen gange gøre en stor forskel“, lyder det fra 25-årige Maja Barløse, som gemmer sig bag kunstnernavnet Fjer. Nummeret er en opfordring til alle, om at fortælle kvinderne i dit liv, at de er awesome.

http://www.sonbuenos.com/viowety/3485

http://adamsisco.com/?mikity=site-de-rencontre-twig&4d0=c0 Videre om nummeret fortæller Fjer:

rencontre homme veufFor et par år siden skrev jeg en note til mig selv med et enkelt ord på: Awesome. Jeg havde en dårlig dag, og jeg havde brug for at gøre mig selv stærkere, end jeg følte jeg var. Det var så fint at så simpelt et ord havde så meget styrke. Når vi bruger ordet om alt fra tv-serier til burgere, så burde vi også kunne bruge det om os selv og dem vi elsker. Jeg satte mig endelig ned og skrev denne sang, som blev en reminder om, hvor vigtigt det er at huske at sige en gang i mellem.“.

https://planetdevon.com/malkoni/361 Både skrevet og produceret af Fjer selv, byder nummeret på adskillige ørehængende kvaliteter og et up-tempo beat, som virkelig klæder synthpop-genren godt.

watch Se videoen til “Awesome” herover.

Del.

click here Kommentarer er slået fra.