Fjer vil gerne fortælle dig, at du er awesome

0

Den danske sangerinde, sangskriver og producer Fjer er klar med singlen “Awesome”, som handler om at bruge ordet om andet end TV-serier og burgere.

Simple hverdagsord kan nogen gange gøre en stor forskel“, lyder det fra 25-årige Maja Barløse, som gemmer sig bag kunstnernavnet Fjer. Nummeret er en opfordring til alle, om at fortælle kvinderne i dit liv, at de er awesome.

Videre om nummeret fortæller Fjer:

For et par år siden skrev jeg en note til mig selv med et enkelt ord på: Awesome. Jeg havde en dårlig dag, og jeg havde brug for at gøre mig selv stærkere, end jeg følte jeg var. Det var så fint at så simpelt et ord havde så meget styrke. Når vi bruger ordet om alt fra tv-serier til burgere, så burde vi også kunne bruge det om os selv og dem vi elsker. Jeg satte mig endelig ned og skrev denne sang, som blev en reminder om, hvor vigtigt det er at huske at sige en gang i mellem.“.

Både skrevet og produceret af Fjer selv, byder nummeret på adskillige ørehængende kvaliteter og et up-tempo beat, som virkelig klæder synthpop-genren godt.

Se videoen til “Awesome” herover.

Del.

Kommentarer er slået fra.