Forpremiere: Valmai – Celestine

0

Vi har i dag forpremiere på musikvideoen til Valmais debutsingle “Celestine”.

Bag soloprojektet Valmai finder man den århusianske sanger og sangskriver Stine Drejer, som hermed træder ind på den danske musikscene, med målet om at udvide det danske popsegment, med hendes drømmende, støvede og melodiske lydbillede.

De stemningsfulde og eftertænksomme sange resulterer i en unik lyd, som tekstmæssigt er centreret omkring mennesket i naturen og naturen i mennesket.

Om Valmai fortæller Stine:

Jeg tror godt musik kan være kommercielt uden at skulle indeholde autotune, overfladiske klichetekster og være bestilt af et majorlabel. Jeg tror på, at den gængse musiklytter sagtens kan tage sig tid til mere inderlighed og fordybelse, og det er præcis hvad jeg håber min musik kan bidrage med.”.

“Celestine” er et atmosfærisk og skandinavisk-klingende nummer, som komplementeres af en smuk og naturrig musikvideo, lavet af Lasse Hedevang.

Celestine er navnet på en krystalsten, som virker afklarende og samtidig fylder en med en følelse af uendelighed. Teksten handler om at blive sin egen drømmeterapeut og turde dykke ned i de ting, der forgår i ens hoved hver nat. Både de uhyggelige og mærkelige scenarier, hvor ens tænder måske falder ud, men også de langtude, lykkelige ønsketænkninger, hvor de døde pludselig lever igen. Måske fortæller de en mere end man tror – men husk dem før de forsvinder i morgenlysets skær.”, fortæller Stine.

Valmai er udsprunget efter flere år som medvirkende i andre projekter, og tager popgenren i spændende retninger, med både elektroniske elementer og ikke mindst Stines lyse og luftige vokal, som centrum i lydbilledet. Debut-EP’en er lige om hjørnet.

Del.

Kommentarer er slået fra.