Gadearmbånd vil sikre gadefesterne til Distortion!

0

Distortion er et vildt arrangement, som hvert år udfolder sig i København. Over 5 dage får festivalen besøg af 100+ kunstnere, tusindvis af besøgende og en stemning man ikke finder andre steder. Gadearmbånd vil nu sikre, at gadefesterne ikke er et afsluttet kapitel!

At finde en fest i København under Distortion, kan sammenlignes lidt med at stille sig ud i regnvejr, og blive ramt af en dråbe – og det skal helst forblive sådan. Hele København er grebet af stemningen under den 5-dage lange festival, og de fuldstændig tilfældige fester rundt omkring, gør kun oplevelsen federe.

Lige netop gadefesterne er med til at bevare ånden omkring arrangementet, og det ville være synd at smide på gulvet. Men sidste år blev det til en stor udfordring, med bl.a. oprydning og sikkerhed, så derfor kan du dette år støtte konceptet, ved at købe et gadearmbånd. Overskuddet går nemlig til renhold og sikkerhed ved gadefesterne, så Distortion kan fortsætte traditionen.

Sæt kryds i kalenderen d. 30. maj – 3. juni, hvor arrangementet løber af stablen, og smid en hund og støt gadefesterne lige Her.

Find desuden Distortion på Facebook.

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere