Gennemført poppet electronica fra Faunea

0

club de rencontre haut de gamme lyon Den dansk/peruvianske sangerinde Faunea kombinerer skønsang, electronica og pop.

meilleur site de rencontre australie

http://prettytallstyle.com/birkof/5737 Med en kamæleon-vokal og en umiskendelig forkærlighed til et lydbillede med både mørk mystik og ørehængende melodier, har Danmark fået en ny electronica-prinsesse.

http://oaklearners.ca/?pimakerey=site-rencontre-homme&f39=c3 Fanuea er en spøjs artist, forstået på den måde, at hendes lyd bevæger sig i den tunge ende af den elektroniske genre, men hendes stemme ville begå sig fremragende i en pop-ballade. Kombinationen er ret så interessant. Netop hendes vokal er værd at lægge mærke til, da den både besidder en ganske lys og forsigtig ynde, men i den grad også en overraskende kraftfuld og mørk side. Dette gør, at de poppede elementer i musikken spiller godt sammen med de lidt mørkere elektroniske virkemidler.

go here Man hører især denne specielle kombination i nummeret “Cope”, som på den ene side er fyldt med synths og stemmeforvrængning, og på den anden, med en poppet og ørehængende melodi og vokal. Faunea kan dog også sagtens føle sig hjemme i blot det poppede, som det danske nummer “Forelskelsens Bitre Smag” smukt illustrerer. Fornemt!

follow Fanuea har allerede arbejdet sammen med, og varmet op for, en lang række store danske musikere. Hun er en pige med mange talenter og en yderst alsidig musiker. Derfor hører hun selvfølgelig hjemme her på Lytter.dk.

follow site Nyd numrene “Cope” og “Forelskelsens Bitre Smag” herunder, og følg Faunea på Facebook.

como conocer gente otaku

follow site

Del.

rencontres turques Kommentarer er slået fra.