Gimle klar med 5. udgave af SOUND-TJEK Festival

0

I 4 år har foreningen og spillestedet Gimle i Roskilde hyldet det danske vækstlag, ved at præsentere spændende nye navne som headlinere på deres SOUND-TJEK Festival.

Gimle er primært drevet af frivillige, og har haft et hav af spændende navne på programmet. Alene SOUND-TJEK Festival har i de 4 tidligere år kunnet præsentere navne som Julias Moon, Karl William, Danni Toma og Nelson Can. Konceptet er centreret omkring den danske undergrund, og giver spirende artister muligheden for at vise hvad de kan.

Festivalen løber af stablen d. 23.-26. april, og er man musikinteresseret, får man 3 dage med en masse nye indtryk. Årets program byder bl.a. på elektropop fra Rest In Beats, psykedelisk garage-rock fra Klub 27 og knivskarp hiphop fra Mund De Carlo.

SOUND-TJEK Festivalen bookes og produceres af Gimles frivillige musikentusiaster, og arrangementet er både gennemført og utrolig aktuelt i den danske musikbranche. Man mærker tydeligt hvordan folkene bag brænder for konceptet, og taget de tidligere år i betragtning, tegner 2015-udgaven til at blive endnu en række vellykkede musikdage.

Hele programmet finder man på Facebook-eventet, og flere navne vil blive offentliggjort på SOUND-TJEKs Facebook-side.

Varm op til festivalen med et udpluk af musikprogrammet herunder.

Del.

Kommentarer er slået fra.