Gimle SOUND-TJEK leverer formidabel festival!

0

site de rencontre chrГ©tien Г©vangГ©lique en belgique Denne weekend stod på Gimle SOUND-TJEK Festival, og henover 3 dage viste spillestedet midt i Roskilde, hvorfor frivillige ildsjæle er så vigtige for det danske vækstlag.

les site de rencontre ne marche pas pour moi

http://socialactionnet.com/?fistawka=rencontre-homme-cote-d%27azur&d0d=83 Det er ret imponerende at se, hvordan mennesker som simpelthen bare elsker musik, kan stable et så gennemført arrangement på benene. Torsdag bød på en debat med Musikparlamentet hvor Radio HIPT sendte live undervejs, samt en koncert fra Schultz And Forever – og det var bare begyndelsen.

http://vedantaiowa.org/?makrosyt=online-dating-taipei&3fd=27 Fredag og lørdag bød på et hav af spændende artister, hvor bl.a. Kúra, Sky Architects, Wake Me For Coffee, Carlis og Danni Toma kunne opleves på scenen.

Bonuses Som en lille mini-festival her inden sommeren for alvor sparkes igang, må man tage hatten af for Gimle. Stemningen var fantastisk, og man kan næppe få for mange af den slags arrangementer.

free safe dating apps Vækstlaget i dansk musik er i fuld flora, og derfor er den her slags initiativer så vigtige. De frivillige har lagt et stort arbejde i både planlægning og booking, og de gør helt sikkert en stor forskel for ny musik i Danmark.

binary options live demo account soundtjektoma

site de rencontres a maurice Lytter.dk var selvfølgelig på pletten, hvor bl.a. Danni Toma leverede et formidabelt show sammen med Noodle og TTrauma.

site de rencontre utilisation gratuite Ses vi næste år? Det kan der vist ikke være nogen tvivl om!

Del.

site de rencontre homme asiatique gratuit Kommentarer er slået fra.