Gimle SOUND-TJEK, November: ZenMink&Saduk, Among A Million og D2S

0

D2S-drengene bød op til hiphop og stemning til November-udgaven af Gimle SOUD-TJEK, på spillestedet Gimle i Roskilde.

Gimle står for en stor del af det arbejde der gøres for vækstlaget i Roskilde, og spillestedets kærlighed for upcoming musik, viser sig især med initiativet SOUND-TJEK. November-udgaven bød på grupperne ZenMink&Saduk, Among A Million og D2S, og når der er linet op til en aften i hiphoppens tegn, så skal der selvsagt være fest. Og fest blev der.

Der var hverken mangel på instrumenter eller energi under de 3 shows, som fandt sted i kælderen. Alle 3 grupper imponerede mig, og selvom jeg ikke kendte til ZenMink&Saduk og Among a Million før, mærkede man 100% indlevelse og tilstedeværelse fra dem.

D2S lukkede aftenen, og rapperne Crone og Definitionen indtog scenen med den sædvanlige selvtillid. Med sig havde de gruppens producer Casper Andersen, Joachim Pors på trommer og Petrea på vokal, og scenen blev hurtigt fyldt med crewets største numre. Selv publikum fik lov til at være med, da en ikke helt ædru gruppe, begyndte at synge (råbe): “War, huh, yeah, what is it good for, absolutely nothing.”. Blot et af de mange eksempler på den gode stemming, som D2S skabte på Gimles lille kælderscene.

D2S har for nyligt modtaget interesse fra en række pladeselskaber, som vil have fat i flere af medlemmerne af det danske hiphop-kollektiv. Dog har de valgt at gå egne veje, og rejse mod toppen på egen hånd. En sådan beslutning er jo imponerende, og man mærker især deres iver fra scenekanten.

En af de rigtig gode egenskaber som mindre spillesteder som Gimle har er, at man kan komme tæt på de optrædende, både under showet, men også før og efter. Man lærer musikerne at kende, hvilket tilføjer en helt ny dimension på dét at nyde vækstlaget. Man mærker virkelig motivationen som driver værket, og derfor støtter Lytter.dk især de lokale spillesteder, som gør plads til de nye og ofte uopdagede talenter.

D2S kan opleves på Ideal Bar d. 19. December, og vi vil klart anbefale at følge crewet på Facebook.

Herunder kan du se og høre Definitionens nyeste single “Byens Lys“, samt se lidt billeder fra aftenen:

d2s1

d2s2

d2s3

d2s4

d2s6

d2s7

d2s9

d2s8

Del.

Kommentarer er slået fra.