Glitrende electronica fra Taragana Pyjarama

0

Det er ikke altid, at man får æren af at lytte til en musiker som danske Nick Kold Eriksen, som under kunstnernavnet Taragana Pyjarama, skaber et glitrende og nærværende elektronisk lydbillede.

Man kan ikke klage, og det gør lytterne heller ikke. Eriksen har haft massiv medvind i soloprojektet, som sidste år resulterede i debutalbummet Tipped Bowls.

Foruden et faretruende stort talent, så besidder Eriksen en fantastisk simpel og eksperimenterende tilgang til musikken, som ender i noget ganske særligt. Lyden er både spændende, uforudsigelig og legesyg, med et stort nærvær.

Taragana Pyjarama følger op på debutalbummet d. 24. juni med mini-albummet Nothing Hype, hvorfra førstesinglen “RAR” netop er udkommet. Det er både et varmt og sommerligt nummer, men også en imponerende smagsprøve på det 6-numre lange album, som udgives igennem hans eget pladeselskab Wyrd Records.

Man sidder med en dejlig følelse indeni, efter at have lyttet til Taragana Pyjarama. Succesen i udlandet har været stor, men her i Danmark er der ikke mange som kender ham. Det skal der da laves om på.

Følg Taragana Pyjarama på Facebook og hør det nye nummer “RAR” herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere