Go To Sleep – “Glasgow Strangers”

0

on rencontre une personne et votre vie est changée pour toujours Den danske kvartet Go To Sleep er klar med deres nye single “Glasgow Strangers” fra den kommende EP An Uprising Symphony.

buscar mujeres solteras santo domingo

you can try this out Go To Sleep har en helt fantastisk simplicitet over deres musik, hvilket er en af hovedårsagerne til, at de blev tilføjet som artist her på siden. Jonas, Benjamin, Per, og Daniel arbejder utrolig godt sammen, selvom de faktisk er fire ganske forskellige individer.

citas por internet monterrey Denne gang har det musikalske samarbejde resulteret i en single, som er tiltænkt radioen. En ting, som bandet ikke har prøvet før. Nummeret handler om følelsen af ikke at være tilpas der hvor man er i sit liv, og selvom emnet er halvtungt, har det ikke forhindret drengene i at skabe både harmoni, melodi og stemning i nummeret.

over here Go To Sleep har netop skrevet kontrakt med pladeselskabet Freshold Productions, og den kommende EP udkommer i slutningen af august. Samarbejdet tegner allerede lovende med det her udspil, og det skal blive spændende at følge udviklingen.

http://irinakirilenko.com/?deribaska=schlechte-erfahrungen-mit-bin%C3%A4ren-optionen&5ed=cd Hør nummeret “Glasgow Strangers” her, og nyd den flotte video lavet af Simon Lind.

Del.