Hypnotiserende elektro-soul fra Fjer

0

rencontre neuchatel Den spirende sangerinde, sangskriver og producer Fjer skaber et atmosfærisk og stemningsfuldt elektro-soul-univers.

moved here

http://www.jcasoft.com/pidarmon/3728 Den kun 21-årige Maja Barløse har allerede fået en del opmærksomhed med førstesinglen “Long Nights” fra debut-EP’en A New Start, som udkom d. 2. april.

site rencontre 70 ans plus Jeg blev især imponeret af hendes fantastiske indlevelse og nuancerede lydbillede, som nærmest virker hypnotiserende. Man bliver helt opslugt af hendes drømmende vokal, der på mange måder virker moden og autentisk, men også bærer præg af en kunstner med noget på hjerte.

free dating sims for ipad Der er i sandhed gemt en spirende sangerinde i Maja, men også sangskrivningen er imponerende, med både personlige og reflekterende emner. En spontan tur til New York gjorde bugt med frygten for ensomheden, og lagde samtidig grobund for debut-EP’en, som netop omhandler springet der skal tages, for at rive sig selv ud af et negativt mønster og sige farvel til dårlige forhold, høje forventninger og usikkerhed.

sites de rencontres amoureuses au senegal Efter et halvt år med koncerter i storbyen blev aliaset Fjer skabt, og samarbejdet med producer/sangskriver Peter Anthony Red blev starten på en spirende karriere.

http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/2034 Følg Fjer på Facebook og oplev førstesinglen “Long Nights” herunder:

useful reference

my sources

More Help

Del.

Kommentarer er slået fra.