I Met You In A Campfire kombinerer støj og stemning

0

http://antonpavlenko.com/?evioter=best-friend-dating-application&e1b=39 Det københavnske band I Met You In A Campfire, formår at få støj og stemning, til at gå op i en højere enhed.

go to this site

https://www.tuseguro.com/kambjasie/1798 Det er ret fantastisk, og genren bevæger sig i et post-rocket kaos med en god portion indie-inspireret sårbarhed. Bandets 5 medlemmer arbejder godt sammen, når de skaber deres både stemningsfulde og drømmende univers, som især bliver fremhævet igennem forsanger Laura Skjoldborgs smukke vokal.

http://blossomjar.com/pacinity/2253 Det hele startede med lange nætter og tømmermænd tilbage i 2009, som guitarist og sangskriver Mikki Christiansen valgte at benytte sig positivt af, da han året efter udgav mini-albummet Islands, som fik rosende ord med på vejen.

http://oepib.org/?efiop=preguntas-personales-para-conocer-a-un-chico&bcd=89 Musikken fungerer vanvittigt godt som et soundtrack til en sommerhustur en varm juli-dag, og lyden bærer ens tanker hen imod længsel, fællesskab og gode oplevelser.

site de rencontre d'hommes musulman Absolut et lyt værd.

More Info Følg I Met You In A Campfire på Facebook og gå ikke glip af nummeret “Green Leaves In A Small Piano”, som er det første af tre numre indspillet hos Here Today Sessions i Super Sonic studiet:

look at this site

Del.

take a look at the site here Kommentarer er slået fra.