Icekiid hylder F. C. København med “Gulddans”

0

citas con chicas de apure Skulle man have misset det, vandt F. C. København deres 12. mesterskabspokal i søndags, da de slog Sønderjyske med en 2-0 sejr.

como ligar a mujeres

http://melroth.com/?komp=fai-yrade-con-opzipni-binarie&9e1=05 fai yrade con opzipni binarie I samme anledning har den 20-årige rapper Icekiid fra Cannibal Records netop udgivet et hyldestnummer til både holdet og det nyvundne mesterskab. “Gulddans” er et dansabelt sommertrack hvor både spillere som Toutouh og Zanka nævnes, som også kunne ses lave gulddansen foran Sektion 12, da pokalen var i hus sidste år.

site de rencontre gratuit st jean sur richelieu Idéen til det M.O.R.A.D & Slow-Mo-producerede nummer kommer fra Icekiid og Cannibal Records selv, samt Andreas Højberg Andersen, som ofte ses i forbindelse med F. C. København, da han er fotograf for holdet – og desuden også står bag musikvideoen, som er skudt i FCK’s omklædningsrum, på Nedre C og på taget af Telia Parken.

rencontres dans l'aude Om “Gulddans” fortæller Icekiid:

go to linkIdeen opstod på grund af det, man har set i Frankrig og i Holland – at fodbolden er ved at fylde mere og mere på den franske og hollandske musikscene. Fx har MHD lavet et svedigt Champions League-track, og spillere som Nicolai Jørgensen og Thiago Silva er blevet hyldet i forskellige tracks dernede for nylig. Derfor er det her første skridt i at få fodbolden ind på den nye, danske musikscene – og en hyldest både til klubben og ikke mindst København.

watch Se musikvideoen til “Gulddans” øverst og kom med forbi guldfesten i Fælledparken i søndags, hvor Icekiid optrådte sammen med FCK’s spillere.

follow link

Del.

follow Kommentarer er slået fra.