Icekiid hylder F. C. København med “Gulddans”

0

Skulle man have misset det, vandt F. C. København deres 12. mesterskabspokal i søndags, da de slog Sønderjyske med en 2-0 sejr.

I samme anledning har den 20-årige rapper Icekiid fra Cannibal Records netop udgivet et hyldestnummer til både holdet og det nyvundne mesterskab. “Gulddans” er et dansabelt sommertrack hvor både spillere som Toutouh og Zanka nævnes, som også kunne ses lave gulddansen foran Sektion 12, da pokalen var i hus sidste år.

Idéen til det M.O.R.A.D & Slow-Mo-producerede nummer kommer fra Icekiid og Cannibal Records selv, samt Andreas Højberg Andersen, som ofte ses i forbindelse med F. C. København, da han er fotograf for holdet – og desuden også står bag musikvideoen, som er skudt i FCK’s omklædningsrum, på Nedre C og på taget af Telia Parken.

Om “Gulddans” fortæller Icekiid:

Ideen opstod på grund af det, man har set i Frankrig og i Holland – at fodbolden er ved at fylde mere og mere på den franske og hollandske musikscene. Fx har MHD lavet et svedigt Champions League-track, og spillere som Nicolai Jørgensen og Thiago Silva er blevet hyldet i forskellige tracks dernede for nylig. Derfor er det her første skridt i at få fodbolden ind på den nye, danske musikscene – og en hyldest både til klubben og ikke mindst København.

Se musikvideoen til “Gulddans” øverst og kom med forbi guldfesten i Fælledparken i søndags, hvor Icekiid optrådte sammen med FCK’s spillere.

Del.

Kommentarer er slået fra.