Intensiv MC – Dramaet Fortsætter

0

Intensiv MC leverer hårdtslående 2. udgivelse i form af albummet Dramaet Fortsætter.

Intensiv MC, med det borgerlige navn Malthe Nielsen, er kendt for hans knivskarpe flow og brutale tekster, og efter debut-EP’en Et Længe Ventet Drama, har han skabt sig et navn i den danske undergrund.

Dramaet Fortsætter byder dog på mere end blot højtråbende gadelyrik, og selvom det er her Intensiv ofte skinner, så er det rart at høre ham i et andet og mere eftertænksomt tempo. Noget man især oplever på nummeret “Parader”, som dykker ned i barndommen med emner som kriminalitet og personlig udvikling, hvilket Intensiv fremfører både sobert og ærligt.

“Paradis Forsvundet”, med Pede B som feature, står sammen med “Parader” højt på listen over numre, som viser Intensiv fra en dybere side, og på en gennemgående hovedrokkende plade, er det svært ikke at stå imponeret tilbage, når Intensiv slipper aggressiviteten løs på titelnummeret “Dramaet Fortsætter”.

Foruden Pede B finder man også Bulut LOC, Mikael Melody og Aesthetic som features.

Omend pladen er overvejende hård og til tider en anelse ensformig, bringer Intensiv MC os fint tilbage til den danske rap, som vi kender den fra starten af 00’erne, helt uden at følge den nytilkomne danske rapstil, som man efterhånden hører alle steder. Intensiv beviser, at den gamle hiphop stadig lever. Det må man have respekt for.

Del.

Kommentarer er slået fra.