JÆRV klar med andensinglen “En Anden Drøm” fra kommende EP

0

Den danske duo JÆRV er ude med andensinglen “En Anden Drøm” fra deres kommende EP. Nummeret følger op på førstesinglen “Stille Hjerte“, som fik meget ros med på vejen.

Sidste år udgav JÆRV som et soloprojekt debut-EP’en Dit Hav. Selvom sangerinden Amanda Glindvad var frontfigur blev musikken skabt i fællesskab med produceren Mathias Pedersen Smith, som nu er rykket ind som en fast del af den nyudsprungne duo.

Om singlen fortæller Amanda:

En Anden Drøm er en af de sange, jeg virkelig elsker at synge live. Jeg føler den på en eller anden måde altid lige med det samme. Det er den sang på den kommende EP, som har været længst tid undervejs og samtidig nok den sang, der går tættest på mig følelsesmæssigt. Den handler for mig om stadig at elske en, man er nødt til at forlade. Sangen giver mig en følelse af nostalgi og længsel på en positiv og smuk måde.

Lyt til “En Anden Drøm” her.

Del.

Kommentarer er slået fra.