Jetsi Kain puster nyt liv i 60’ernes beatkultur!

0

source url Hvordan ville I have det med et band, som tager de bedste elementer fra 60’ernes britpop, og skaber en utrolig iørefaldende lyd, med en snert af reggae-stemning? Jeg er vild med det, og Jetsi Kain er helt klart et lytter værd!

source link

go here Bandet består af de 5 medlemmer Jakob Bøcher Müller, Frederik Gøtzsche, Vincent Dreyer, Jeppe Hedal og Benjamin Fischermann, og siden efteråret 2011, har de tilsammen heddet Jetsi Kain.

site de rencontre bresilien Med inspirationskilder som The Beatles og Simon & Garfunkel, leverer de her drenge en utrolig iørefaldende lyd. Især singlen “I’m In Control” kan gå hen og blive helt vanedannende at lytte til, og jeg er simpelthen vild med de flerstemmige vokaler og det instrumentale arbejde.

when you start dating your best friend Jetsi Kain regner med at udgive deres debutalbum i foråret 2012, og Lytter.dk glæder sig uden tvivl. Pladen er indspillet sammen med Casper Hesselager (The Rumour Said Fire) og Aske Bode (Bodebrixen), som også har indspillet med en række andre danske navne, bl.a. The Eclectic Moniker.

siempre es bueno conocer gente Imens vi venter, kan jeg helt klart anbefale singlen “I’m In Control”, og selvfølgelig deres profil lige Her.

http://www.austincountyems.com/piknik/2078 Følg desuden Jetsi Kain på Facebook.

Del.