Jetsi Kain udvider og udgiver ny single

0

Spirende danske Jetsi Kain går fra duo til sekstet, og er snart klar med en ny single fra deres kommende EP.

Man må sige at Frederik Gøtzsche og Jacob Bøcher har klaret det imponerende godt, med en anmelderrost debut-EP, hvor singlen “I’m In Control” fik både dansk og udenlandsk opmærksomhed.

Live har bandet dog altid været en sekstet, og det er netop livemedlemmerne, som nu er en fast del af Jetsi Kain.

Forsanger Frederik Gøtzsche siger følgende om udvidelsen:

Det har faktisk været en naturlig udvikling for os. I løbet af den sidste tid er vi blevet en fuld-stændig sammentømret gruppe, hvor alle bidrager i alle de forskellige processer, et band går igennem. Det har vi taget konsekvensen af.

Jetsi Kain har længe været et band man holder øje med, og drengenes drømmende popunivers, med elementer fra 60’ernes beatkultur, har haft solid medvind.

Den nye single “Civil Life” udkommer d. 2. maj, hvor Politikens iByen-priser også bliver uddelt. Jetsi Kain er nomineret i kategorien “Årets Upcoming” for deres take på moderne popmusik, som ifølge juryen, låner fra fortiden, men peger mod fremtiden.

Den dugfriske sekstet spiller desuden også til selve prisuddelingen, hvor de bl.a. vil spille numre fra deres kommende udgivelse. Ugen efter kan de også opleves til Fredagsrock Festival 2013 i Tivoli.

Drengenes succes lader til at gå et nyt kapitel i møde, og det bliver spændende at følge udviklingen.

Del.

Kommentarer er slået fra.

Lytter.dk opdateres ikke med nyt indhold pt. Det nuværende indhold forbliver online.Læs mere