Jooks har tilsyneladende dræbt sine babyer?

0

source url Siden hans seneste udspil “Priviligeret” fra 2009, er det ikke meget man har hørt eller set til den københavnske rapper Jooks. Men en ny og lidt dyster video-teaser fra manden selv, vækker mistanken om et kommende udspil.

http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/12262

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/2778 Mystikken breder sig med sætningen “Et år begynder snart” i den mystiske teaser, hvor Jooks deler et tilsyneladende raseret hotelværelse med en skildpadde. Den har bredt sig langsomt på især Facebook siden d. 1. februar, og rygterne har spirret lige siden.

dating moves Selv hans egen hjemmeside Jooks.dk, bringer os blot videre til etår.dk, der også bærer præg af det nye univers.

rencontres 2013 chavornay I en snæver vending kan man ane sætningen “Jeg har dræbt mine babyer” i den kun 20 sekunder lange video, og hvad det betyder, kan vi kun vente med at få at vide.

rencontre avec joe black dvdrip french Kan vi se frem til et kommende album? Med titlen “Teaser 1”, kunne man godt spå en fortsættelse. Hold øje med Jooks på Facebook, hvor der formentlig vil komme mere information om det nye projekt, og se den nye teaser her.

Del.