Kadie Elder serverer elektronisk elegance

0

Det nye danske elektropop-band Kadie Elder er centreret omkring sanger og sangskriver Anders Rask, som har samlet en håndfuld dygtige musikere i et imponerende elektronisk univers.

Anders Rask ligger inde med en fortid som folkmusiker, men mødet med produceren Jonas Tranberg blev starten på en ny rejse ind i den elektroniske genre. Kadie Elder er resultatet af en nyligt vækket kreativ kilde hos Anders, og sammen med Morten Kærup Hjort (guitar), Mark Laursen (trommer), Daniel Brandt (bas) og Esben Anker (keys), er der lagt et solidt fundament allerede.

Førstesinglen “Widen Rift” tager lytteren med ind i et poppet og elektronisk univers, som både er flydende, ørehængende og melankolsk. Selvom Anders har gemt folkmusikken væk, fornemmer man stadig den her blide og forsigtige elegance, som kun de dygtigste folkmusikere kan ramme.

Jeg synes overgangen fra folk til elektropop er spændende, og til april er Kadie Elder klar med en EP, som jeg personligt ser meget frem til. Bandet er desuden netop blevet offentliggjort til dette års Gimle SOUND-TJEK Festival d. 11. – 13. april.

Kadie Elder emmer af kreativt overskud, og jeg glæder mig til at følge drengene fremover.

Følg bandet på Facebook og gå ikke glip af førstesinglen “Widen Rift” herunder:

Del.

Kommentarer er slået fra.