Kadie Elder udgiver ny single og debut-minialbum

0

Den aarhusianske kvintet Kadie Elder er klar med ny single og et selvbetitlet debut-minialbum til udgivelse d. 22. april.

Projektet er centreret omkring sanger og sangskriver Anders Rask, som sammen med en håndfuld dygtige musikere, har skabt et elektronisk univers, med poppede undertoner og et diskret skud af folk.

Bandet er blevet rost til skyerne siden førstesinglen “Widen Rift”, og den nye single “Simple Guy” understreger igen, hvilket potentiale vi har med at gøre her.

Nummeret deler samme lydunivers som “Widen Rift”, og igen finder man Rasks eminente vokal i front. Lydbilledet er utrolig detaljeret, hvilket har vist sig at være karakteriserende for bandet. Der hersker en flot blanding af ørehængende genkendelighed og kreativ iver, som er med til at skabe en nuanceret helhed.

Netop denne helhed mestrer Kadie Elder, rundet af med fantastiske melodier lurende i baggrunden, som kommer frem de helt rigtige steder.

Jeg kunne personligt godt tænke mig at se bandet gå internationalt, da lyden virkelig har sin egen karakter, charme og ikke mindst unikke egenskaber.

Hør “Simple Guy” herunder, og nyd den flotte video med grafisk design leveret af Stine Rosenfeldt Bjerregaard:

Del.

Kommentarer er slået fra.