Kært Barn – Ikk’ Som De Andre

0

Kært Barn er klar med den nye single “Ikk’ Som De Andre”, og nummeret er et seriøst bud på et hit.

Bag soloprojektet finder man Henrik Christian Abut Lauritsen, og den nye single er skabt sammen med Henriks fætter under Honolulus himmelstrøg. Sammen med de musikalske brødre Nik & Jay blev der fundet ind til kernen af tracket, og resultatet taler for sig selv. Kunne vi have fundet Danmarks nye stemme?

Om nummeret fortæller Henrik:

Tilblivelsen af min musik er en proces, der på et niveau virker terapeutisk, i hvert fald lettere aflastende, i forhold til at indfri en forløsning ud fra tanker og følelser. ‘Ikk’ Som De Andre’ er blevet til på denne måde, og er ligeledes en forløsning og en gengivelse af en følelse, en tilstand, et minde. Mine ord er fotografier, livet en tilstand og jeg har tasken fuld af historier jeg vil ramme ind.

Følelser er altid fornuften overlegen, set med mine øjne, og dette har jeg skildret på denne skæring. Derudover er min kærlighed for det modsatte køn også en væsentlig drivkraft og inspirationskilde. Det er min ultimative svaghed, som på den ene eller anden måde genspejler sig i næsten alle mine sange – herunder ‘Ikk’ som de andre’. For mig er musik og sex de to absolut bedste udtryksformer.“.

Tidligere singler som ”Drømme” og ”Venter” fik glimrende modtagelser, og musikken er ligeså aktuel som den er ørehængende. Man får bestemt følelsen af en artist i rivende udvikling, og det skal blive spændende at følge med.

Del.

Kommentarer er slået fra.