KarriereKanonen byder på musikalsk rundtur med de 12 finalister

0

meilleur site de rencontre comme badoo Ud af de 1.400 tilmeldte til dette års KarriereKanonen er 12 navne nu blevet udvalgt til at kæmpe om at vinde.

http://gtheal.com/?marakanr=is-selena-dating-anyone-2013&7a8=8e

https://www.orthodonticpartners.net/mirtyew/728 Ny dansk musik har virkelig været fremme i skoene det sidste års tid, så derfor er det ingen overraskelse, at et initiativ som KarriereKanonen bliver benyttet ekstra meget af de nye talenter i år.

twoo site de rencontre inscription Juryen består af folk fra Bandakademiet, KODA, Smukfest, P3 og P6 BEAT, og selvom opgaven har været stor, byder de 12 finalister på alt fra flabet rap, garagepunket energi, charmerende dansk hverdagslyrik og pop i stort set alle afskygninger.

follow url Der er selvsagt overvægt af radiovenlig musik, men man kommer alligevel på lidt af en musikalsk rundtur, hvor det nu skal blive spændende at se hvem der går hele vejen.

go to site De 12 udvalgte får professionel karriererådgivning og en plads på scenen til dette års SPOT Festival, hvor feltet af navne bliver reduceret til 8. Til august skal de 8 så spille til Smukfest, hvorefter de 3 vindere bliver fundet. De modtager hver et skræddersyet karriereudviklingsforløb.

opcje binarne najniższy depozyt Lær de 12 finalister lidt bedre at kende her:

dating for 2 weeks birthday Vild $mith

site de rencontres suisse 100 gratuit

free matchmaking software for windows 7 Amin Karami

pubs para solteros en valencia

https://planetdevon.com/malkoni/5981

Nordpå

City Syd

Kinck

Helmet Compass

The Minds of 99

Dead Young Oaks

Dean Thompson

Kejthåndet

Camilo & Grande´

Ilang

Del.

Kommentarer er slået fra.