Kasper Spez er tilbage på livescenen!

0

Kan I huske Kasper Spez? Efter hans succes-album “Fantasten” fra 2009, forsvandt Kasper mere eller mindre fra musikken, og siden er det ikke meget man har hørt fra ham. Men d. 13. januar, vil Kasper endnu engang stå på scenen, sammen med drengene fra GRAVEN.

Det danske undergrunds-kollektiv GRAVEN har gang i en del for tiden, både med EP’er ude og koncerter. Nu er det blevet tid igen, og du kan opleve Nappion, Mike Raw, Verb Ink, SupaJan og ikke mindst selveste Kasper Spez.

For et par måneder siden kom han op til overfladen igen, med nummeret “Så fint”, og det var vi mange der var glade for. Kasper, der er blevet rost til skyerne for hans lyriske evner, har været en savnet mand – men nu lader det til, at han vender tilbage til musikken.

På GRAVEN’s Facebook-side kunne man for nyligt læse, at hele slænget spiller på Kota Club her d. 13. januar – og de tager Kasper Spez med. Det bliver Spez’s første koncert i over et år, og GRAVEN mener absolut, at man ikke må gå glip af det! Det må vi her på Lytter.dk godt nok være enige i.

Se teaser for eventet øverst, og se og hør Kaspers nye single “Så Fint” herunder:

Del.

Skriv en kommentar