Kesi klar med efterårstour og ny single

0

Kesi er klar med hans nye single “Vors” sammen med Sivas og Gilli, og til efteråret tager den 23-årige rapper på sin første Danmarksturné.

Kesi har efter succesen med “Søvnløs” virkelig fået tav på den danske musikscene igen, og han er i den grad aktuel. Efter “Søvnløs” kom “Dumme Penge”, begge som forløbere for hans kommende album Barn Af Byen, der lander senere i år.

Efterårstouren kommer ovenpå et allerede travlt 2015, som bl.a. har budt på en optræden til Zulu Awards, sammen med L.O.C og Barbara Moleko, samt en rost koncert på dette års SPOT Festival. Sommeren byder også på talrige festival-shows.

2015 var også året, hvor Kesi debuterede med fuldt band på scenen, og det er samme setup man kan se frem til på efterårstouren.

Kesi kan opleves her:

16. okt – AARHUS, ATLAS
17. okt – VEJLE, BYGNINGEN
23. okt – ODENSE, KULTURMASKINEN
24. okt – RANDERS, VON HATTEN
30. okt – SLAGELSE, BADEANSTALTEN
31. okt – KØBENHAVN, BETA
05. nov – SKANDERBORG, WALTHERS MUSIKCAFÉ
06. nov – AALBORG, SKRÅEN (LOUNGE)
13. nov – VORDINGBORG, STARS
14. nov – KOLDING, PITSTOP

Billetsalget starter på fredag, og billetterne kan købes igennem spillestedernes hjemmesider.

Den autotunede og hårdtslående nye single “Vors” har Sivas på omkvædet og Gilli på et vers. Stilen de 3 drenge har lagt for dagen de senere år, både sammen og individuelt, lader til at få danskerne op af stolene, og “Vors” følger samme fangende stil. Musikvideoen er instueret af Nabil Nafar.

Del.

Kommentarer er slået fra.